Jak nastavit automatické testy pro hot reloading v mé GraphQL aplikaci?
Zdravím, poslední dobou se snažím dostat do své GraphQL aplikace hot reloading, ale narazil jsem na problém s nastavením automatických testů. Chtěl bych, aby se mi při každé změně v kódu aplikace spustily testy automaticky a já tak mohl rychle vidět, zda moje změny neovlivnily fungování API. Mám už nainstalované potřebné balíčky a používám Jest pro testování, ale nejsem si jistý, jak to všechno správně propojím. Mám pocit, že potřebuju nějaké skripty nebo možná nějakou konfiguraci webpacku, abych to zvládl. Zkoušel jsem najít nějaké příklady nebo tutoriály, ale většina z nich se zaměřuje buď na základní nastavení testů nebo hot reloading bez vzájemného propojení. Chci vědět, jaké jsou nejlepší postupy pro integraci automatizovaných testů a hot reloading v rámci GraphQL aplikace. Jaké nástroje byste doporučili a co všechno bych měl mít na paměti při nastavování tohoto procesu? Jaké jsou běžné chyby, kterým se vyhnout? Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké tipy ohledně struktury kódu nebo organizace testů, které by usnadnily život při práci na větších projektech. Díky za jakoukoli pomoc!