Automatické spouštění GraphQL testů při změně kódu?
Nedávno jsem se začal zajímat o GraphQL a zjistil jsem, že to může být super efektivní způsob, jak spravovat API. Ale teď, když pracuji na svém projektu, chtěl bych mít možnost spouštět testy automaticky pokaždé, když provedu nějakou změnu v kódu. Chtěl bych se zeptat, co všechno je potřeba udělat pro to, aby se mi GraphQL testy spouštěly automaticky? Mám na mysli nějaký systém nebo nástroj, který to dokáže bez toho, abych si musel na to neustále vzpomínat a manuálně spouštět testy. Zkoušel jsem různá řešení, ale zatím jsem nenašel nic, co by mi sedlo. Mám v plánu používat Jest pro testování a nevím, jestli je nejlepší použít nějaký watcher nebo jestli existují jiné nástroje, které by mohly pomoci s tímto automatizováním. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto tématem? Jaké praktiky doporučujete? Je nějaký konkrétní postup, který byste doporučili, abych mohl efektivně nastavit automatické spouštění testů? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají za sebou podobné zkušenosti a vědí, co funguje a co ne. Děkuju moc za každou radu!