Jak vlastně funguje hot reloading v GraphQL testech?
Nedávno jsem se dostal k tématu hot reloadingu a zajímalo by mě, jak to vlastně funguje v kontextu GraphQL. Můžete mi někdo vysvětlit, co to hot reloading přesně znamená? Jak se to liší od běžného načítání, na které jsme zvyklí? Z toho, co jsem slyšel, je to nějaký způsob, jak automaticky aktualizovat kód bez nutnosti restartování serveru nebo aplikace, ale nevím si s tím úplně rady. Jak to ovlivňuje testy v GraphQL? Když měním dotazy nebo schémata, jak se tyto změny promítají do testovacího prostředí? Je potřeba mít nějaké speciální nastavení, aby to fungovalo správně? A co když se objeví nějaké chyby během hot reloadingu? Jak je možné je sledovat a řešit? Hlavně bych chtěl vědět, jestli existují nějaké konkrétní nástroje nebo knihovny, které usnadňují práci s hot reloadingem v GraphQL, nebo jestli se to dá zvládnout i bez nich. Rád bych slyšel zkušenosti ostatních vývojářů s tímto tématem a jaké mají tipy a triky na efektivní práci s hot reloadingem při testování GraphQL aplikací. Děkuji moc za jakékoli informace!