Proč mi nefunguje hot reloading v Apollo Serveru?
Přemýšlím, co se děje s mým Apollo Serverem, protože mi nefunguje hot reloading. Mám nastavený projekt s GraphQL a všechno ostatní vypadá v pořádku, ale když udělám nějakou změnu v kódu, server se nezrestartuje jako bych očekával. Zkoušel jsem různé konfigurace, ale pořád nic. Možná jsem někde něco přehlédl nebo jsem špatně nastavil něco v package.json. Používám apollo-server a měl jsem dojem, že by to mělo fungovat automaticky. Zajímalo by mě, jestli jsou nějaké specifické nastavení nebo závislosti, které musím mít správně nakonfigurované, aby hot reloading fungoval jak má. Také bych rád věděl, jestli je třeba k tomu používat nějaké další nástroje jako nodemon nebo jestli to zvládne Apollo sám. Četl jsem, že někteří lidé mají stejný problém a nakonec našli řešení ve správném nastavení watch módu nebo dalších skriptech. Bylo by fajn zjistit, co přesně dělám špatně, protože takhle je to dost frustrující a zdržuje mě to od práce. Jaké máte zkušenosti s hot reloadingem v Apollo Serveru? Může mi někdo poradit, co všechno mám zkontrolovat nebo jestli to chce nějaký speciální postup? Děkuji.