Problémy s cachingem při hot reloadingu, jak na to?
Nedávno jsem začal pracovat na projektu, kde používáme GraphQL a hot reloading, ale narazil jsem na dost závažný problém s cachingem. Když dělám změny v kódu a uložím je, tak se mi někdy stane, že se neaktualizují data v aplikaci tak, jak bych očekával. Vypadá to, jako by se mi cache překrývala nebo zůstávala na starších hodnotách. Zkoušel jsem různé metody, jako je přidání hlaviček pro no-cache nebo nastavení timeoutu pro cache, ale ani to moc nepomohlo. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké zkušenosti s tímto problémem? Jaké techniky používáte pro zajištění toho, aby se po hot reloadingu správně načítala aktuální data? Mám obavy hlavně o uživatelskou zkušenost, protože to vypadá dost divně, když uživatel vidí staré informace i po změnách. Setkal se někdo z vás s něčím podobným? Existují nějaké speciální nástroje nebo pluginy, které by mohly pomoci optimalizovat caching při práci s GraphQL a hot reloadingem? Jaké jsou nejlepší praktiky pro nastavení cache politiky v tomto kontextu? Budu vděčný za každou radu.