Proč mi GraphQL dotaz vrací prázdný objekt, když data nemám v očekávaném formátu?
Nedávno jsem se pustil do práce s GraphQL a narazil jsem na problém, který si nedokážu vysvětlit. Když jsem se pokusil provést dotaz na moje API, vrací mi to prázdný objekt. Zkoušel jsem to několikrát a pořád nic. Přitom jsem si dal pozor na správnou syntaxi dotazu a všechny potřebné parametry jsem tam měl. Ale jakmile se podívám na výsledky, vypadá to jako by se nic nenašlo. Možná je problém v tom, že data, která očekávám, nejsou ve správném formátu, ale fakt nevím, co přesně s tím dělat. Ujistil jsem se, že server běží a je dostupný, tak nevím, kde by mohla být chyba. Někdo mi říkal, že to může mít něco společného s tím, jak je definovaný schéma nebo jak jsou napsané resolvery, ale nejsem si jistý. Můžou být tyhle problémy způsobeny i špatně nakonfigurovanými datovými typy? Nebo je možné, že se něco pokazilo při komunikaci mezi frontendem a backendem? Klidně bych uvítal nějaké tipy nebo rady od vás, kdo s tím máte větší zkušenosti. Jaké jsou běžné chyby, které by mohly vést k tomu, že GraphQL vrací prázdný objekt? Jak bych měl postupovat při ladění tohoto problému? Díky za každou pomoc!