Jak se vypořádat s neočekávanými daty v GraphQL a rychle upravit dotazy?
Mám dotaz ohledně GraphQL a jak se s ním vyrovnat, když se objeví nějaká neočekávaná data. Jsem vývojář a poslední dobou se mi stává, že moje API vrací zprávy, které jsem vůbec nečekal. Například, když provádím dotaz na uživatelská data, občas dostanu navíc nějaké informace, které jsem si nepřál nebo jsem je neřešil. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy na to, jak se s tím vypořádat? Je to docela frustrující situace, protože musím neustále upravovat své dotazy a filtry, abych vyloučil nevhodná data. Jak bych mohl rychleji reagovat na tyto změny struktury? Co byste doporučili využít pro efektivnější správu těchto neočekávaných dat? Existují nějaké osvědčené postupy nebo nástroje, které by mi mohly pomoci lépe strukturovat mé dotazy? A co když se ta data mění často? Jaký je nejlepší způsob, jak udržovat dotazy aktuální bez nutnosti neustálého přepisování? Ocenil bych také, kdyby někdo mohl sdílet své zkušenosti s tímto problémem. Někdy mám pocit, že se ztrácím v tom, jak získat správná data a hlavně jak je filtrovat tak, aby mi zůstala jen ta relevantní. Díky za jakékoliv rady alebo tipy!