Jak mohu začít s logováním API aktivit v GraphQL?
Už nějakou dobu se zajímám o GraphQL a mám pocit, že jsem se do toho trochu ponořil. Teď bych rád přidal nějaké logování aktivit API, ale nevím, kde začít. Jak vlastně funguje logování v GraphQL? Mám na mysli, že bych chtěl sledovat různé požadavky, které chodí na server, a také odpovědi, které se vracejí. Někde jsem četl, že se dá použít middleware pro monitoring aktivit, ale jak konkrétně to implementovat? Mám také obavy z výkonu – pokud začnu logovat všechno, nebude to zpomalovat odpovědi serveru? Existují nějaké nejlepší praktiky nebo nástroje, které byste doporučili pro efektivní logování v GraphQL? Mělo by to být něco, co se dá snadno integrovat do mé stávající infrastruktury. Jaké informace by měly být součástí logů? Jenom dotazy a odpovědi, nebo je dobré zahrnout i další data jako časové razítko nebo IP adresy? Zkrátka, jak to celé uchopit tak, abych měl přehled o tom, co se děje s mým API bez toho, abych se dostal do chaosu s masivním množstvím dat? Pokud máte zkušenosti s tímto tématem nebo nějaké tipy na tutoriály či dokumentaci, budu velmi vděčný za jakoukoli pomoc.