Sledování logů pro GraphQL aplikace
Zajímalo by mě, co je to nejlepší použít na sledování logů pro aplikace postavené na GraphQL? Mám už nějakou dobu fungující projekt, ale začínám mít pocit, že bez pořádného sledování a analýzy logů se neobejdu. Vím, že logování je důležité nejen pro debugging, ale taky pro monitorování výkonu a zajištění stability aplikace. Přemýšlím, jestli by bylo lepší použít nějaké specializované nástroje nebo se spolehnout na něco jako je ELK stack nebo Grafana? V poslední době jsem slyšel o různých službách jako Datadog nebo Sentry, ale nejsem si jistý, který z těchto nástrojů by byl nejvhodnější a jaké mají výhody či nevýhody konkrétně pro GraphQL aplikace. Také bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s integrací těchto nástrojů do stávajícího projektu, případně jaké metriky jsou v případě GraphQL nejdůležitější sledovat. Bude to spíš složité zavádět nový systém do aplikace, kterou už mám hotovou? Jak vlastně začít s logováním GraphQL endpointů? Mám se zaměřit na error logy, nebo je důležitější sledovat i úspěšné odpovědi? Děkuji moc za vaše rady a názory!