Jak zvládnout konflikty v cache dat při použití GraphQL?
Přemýšlím, jak se efektivně vypořádat s konflikty v cache datech, když používám GraphQL pro správu svých API. V poslední době jsem narazil na několik situací, kdy se mi data neaktualizovala tak, jak bych potřeboval. Mám pocit, že to souvisí s tím, jak GraphQL pracuje s cache a jaké strategie bych měl použít pro zajištění konzistence dat. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké osvědčené metody nebo tipy, které by mohly pomoct vyřešit tyto konflikty. Například, co dělat, když se data změní na serveru, ale klient si stále drží starou verzi v cache? Jakým způsobem efektivně synchronizovat cache mezi více komponentami ve frontendu? Existují nějaké specifické knihovny nebo techniky, které usnadňují práci s GraphQL cache? Také by mě zajímalo, zda máte zkušenosti s implementací různých strategií cache invalidace a jakým způsobem to ovlivnilo výkon vaší aplikace. Budu rád za jakoukoli radu nebo sdílení zkušeností, protože se snažím zjistit nejlepší přístup k tomu, abych minimalizoval problémy s daty a zlepšil uživatelský zážitek.