Proč mi GraphQL subscription neodesílá všechny zprávy?
Mám problém s GraphQL subscriptions a nevím si rady. Tvorím aplikaci, kde používám subscriptions pro real-time aktualizace a měl bych dostávat zprávy o různých událostech. Jenže mi přijde, že mi nechodí všechny zprávy, které by měly přicházet. Někdy vidím, že se nové události objeví v databázi, ale v aplikaci o nich ani nevím, jako by se nic nestalo. Zkoušel jsem zkontrolovat serverové logy, ale tam žádné chyby nejsou. Mám také pocit, že to může být nějaký problém s klientem, protože když dám refresh stránky, občas se nové zprávy objeví, ale jen některé. Jak mám postupovat při diagnostice tohoto problému? Mohlo by to být něco s websocket připojením nebo s tím, jak zpracovávám příchozí data? Taky by mě zajímalo, jestli je možné, že bych mohl mít nějaké problémy s cache nebo s tím, jak je nastavený subscribe resolver na serveru. Co byste mi doporučili zkontrolovat? Je tu někdo, kdo by měl podobnou zkušenost nebo by mi mohl poradit, co všechno bych měl prověřit? Každá rada by byla užitečná!