Jak se pracuje s vnořenými objekty v GraphQL?
V poslední době se snažím proniknout do světa GraphQL a musím říct, že je to obrovská výzva. Mám ale otázku ohledně vnořených objektů. Jak vlastně fungují tyto vnořené struktury v GraphQL? Když mám například typ uživatele, který obsahuje pole pro profily a každé profilové pole má svoje vlastní podpole jako jméno, věk nebo obrázek, jak bych měl správně napsat dotaz? Mám pocit, že dost často vidím příklady, kde se načítají data z více úrovní, ale já si nejsem jistý, jak to všechno spojit dohromady. Jaké jsou nejlepší postupy pro efektivní práci s těmito vnořenými objekty? Měl bych mít na paměti nějaké specifické tipy nebo triky? Taktéž mě zajímá, jak to ovlivňuje výkon dotazu - je lepší načíst všechna vnořená data najednou, nebo je rozdělit do více dotazů? Zkrátka, co byste doporučili začátečníkovi při práci s vnořenými objekty v GraphQL? Rád bych se dozvěděl o praktických zkušenostech a případných úskalích, na které jste narazili. Děkuji za všechny rady a tipy, určitě mi to pomůže lépe pochopit tuto problematiku.