Co znamená chyba „Unexpected token” v JSON odpovědi?
Jsem tu s dotazem ohledně jedné konkrétní chyby, se kterou se neustále potýkám při práci s API, konkrétně když pracuji s JSON odpověďmi. Často se mi stává, že při pokusu o zpracování dat dostanu chybu označovanou jako „Unexpected token”. Vím, že se to většinou zobrazuje, když je něco špatně v syntaxi JSONu, ale vůbec si nejsem jistý, jak přesně to funguje a co všechno to může způsobit. Mohli byste mi prosím vysvětlit, co všechno může vést k tomu, že se tato chyba objeví? Myslím tím třeba, co by mohlo být špatně na serverové straně nebo jestli je možné, že to souvisí s tím, jak na straně klienta zpracovávám data. Také mě zajímá, jestli je nějaký způsob, jak takovou chybu snadno odhalit, abych ji nemusel neustále hledat v celém JSONu. Je to pro mě docela frustrující a rád bych věděl, jestli existují nějaké tipy nebo triky na debugging této chyby. Určitě bych uvítal i příklady situací, kdy se tato chyba obvykle vyskytuje, protože bych chtěl mít jasnější představu o tom, co se děje a jak tomu předejít. Předem díky za jakoukoliv pomoc!