Chyba 500 při dotazu na GraphQL - co s tím?
Narazil jsem na problém, když se snažím provést dotaz na GraphQL API a dostávám chybu 500. Zkoušel jsem několik různých dotazů a všechny končí stejně. Nejdřív jsem si říkal, že to může být problém u mě, takže jsem zkontroloval syntax a ujistil se, že moje dotazy jsou správné. Používám příkaz POST pro odeslání dotazu a data vypadají v pořádku. Ale i tak ta chyba neustupuje. Zjistil jsem, že 500 je interní serverová chyba, což znamená, že problém není nutně na mé straně, ale spíš na straně serveru. Uvažoval jsem, jestli server není přetížený nebo jestli nenastala nějaká změna v API, která by mohla způsobovat tyto problémy. Je možné, že se změnily nějaké parametry? Nebo třeba došlo ke změně ve struktuře dat? Zjistil jsem také, že někdy může být problém s autentizací nebo s oprávněními, i když se mi zdálo, že jsem použil správné tokeny a přístupové údaje. Někde jsem četl, že by mohlo pomoci podívat se do logů serveru, ale k tomu nemám přístup. Máte někdo zkušenosti s tímto typem chyby? Jaké kroky bych měl udělat pro diagnostiku problému? Mohli byste doporučit nějaké osvědčené postupy nebo triky? Děkuji za jakoukoli pomoc.