Jak správně implementovat invalidaci cache v GraphQL?
Nedávno jsem se začal zabývat GraphQL a jeho možnostmi, ale narazil jsem na problém s cache. Vím, že správné nastavení cache může výrazně zlepšit výkon aplikace, ale co když se potřebuju ujistit, že data jsou vždy aktuální? Jak tedy správně implementovat invalidaci cache v GraphQL? Je to složité a musím mít nějakou speciální logiku? Četl jsem něco o tom, že při mutacích bych měl cache invalidovat, ale jak to udělat efektivně a nezapomenout na nic? Co když mám více úrovní cache nebo různé datové zdroje? Jak si s tím poradit bez toho, abych se dostal do situace, kdy budu mít zastaralá data? Měl by být i nějaký mechanismus pro automatickou obnovu dat nebo je lepší to dělat ručně? Zajímá mě, jaké jsou nejlepší praktiky v této oblasti a co byste doporučili pro konkrétní případy. Rád bych slyšel vaše zkušenosti a tipy, protože se mi zdá, že správa cache může být dost náročná. Jaké knihovny nebo techniky používáte vy pro efektivní cachování a následnou invalidaci v GraphQL? Děkuju za každou radu!