Jak efektivně cachovat odpovědi v GraphQL pro iOS aplikace?
Zajímalo by mě, jaký je nejlepší přístup k cachování odpovědí v GraphQL, když vyvíjím aplikaci pro iOS. Narazil jsem na několik různých technik a přístupů, ale nejsem si jistý, co je skutečně efektivní a jak se to dá implementovat tak, aby to fungovalo hladce v rámci iOS ekosystému. Zvažoval jsem využití Apollo Client, protože jsem slyšel, že má skvělou podporu pro cachování, ale nevím, jak to správně nastavit, aby to optimalizovalo výkon aplikace a zároveň bylo snadné na údržbu. Také mě zajímá, jestli existují nějaké osvědčené postupy týkající se invalidace cache, když se data změní na serveru. Jak mám řešit situace, kdy uživatel provede změnu dat v aplikaci a já potřebuji synchronizovat cache s aktuálním stavem na serveru? Je lepší použít nějakou formu automatické invalidace nebo spoléhat na manuální zásahy? A co třeba použití middleware pro zpracování cachování? Jaký vliv může mít na uživatelskou zkušenost? Rád bych slyšel názory ostatních vývojářů na tohle téma. Jaké máte zkušenosti s cachováním v GraphQL a co byste doporučili jako nejlepší praxi pro iOS aplikace?