Jak funguje cache v Apollo Client pro GraphQL?
Mám dotaz ohledně cache v Apollo Client a jak to vlastně funguje, když pracuji s GraphQL. Zajímá mě, jak Apollo Client spravuje data, která načítá z GraphQL API. Jak se liší chování cache při prvním dotazu a při následných dotazech? Kdy se používají data z cache a kdy se provede nový dotaz na server? Je pravda, že Apollo Client má nějaké strategie na to, jak optimalizovat výkon pomocí cache? Jak přesně to funguje s aktualizacemi dat, když se něco změní na serveru? Co se stane, když se pokusím načíst data, která nejsou v cache? Může mi to nějak ovlivnit uživatelskou zkušenost nebo rychlost aplikace? Také by mě zajímalo, jestli je možné nějakým způsobem manuálně manipulovat s cache, jako například vymazat nebo aktualizovat konkrétní položky. Jaké jsou nejlepší praktiky pro práci s cache v Apollo Client? A mám také otázku ohledně toho, jaké typy dat se vlastně ukládají do cache, jestli jen výsledky dotazů nebo i mutace? Myslím si, že rozumět tomu, jak cache v Apollo Client funguje, by mohlo výrazně zlepšit efektivitu mé aplikace. Jestli má někdo zkušenosti nebo praktické rady, budu moc rád za jakékoli informace!