Jak začít s GraphQL subscriptions ve Vue?
Nedávno jsem se začal zajímat o GraphQL a chtěl bych se ponořit do tématu subscriptions, protože mi přijde zajímavé, jak mohou přinést real-time aktualizace do aplikací. Mám na mysli, jak to všechno spojit s Vue, který používám pro front-end. Chtěl bych vědět, kde vlastně začít. Někdo říká, že je dobré mít nějakou implementaci Apollo Client, ale já vůbec nevím, jak ji správně nastavit pro subscriptions. Jaké balíčky bych měl nainstalovat? Mám nějaký příklad, jak to vše zkombinovat? Zajímalo by mě, jestli je potřeba něco specifického na serverové straně, aby to správně fungovalo. Jakým způsobem se vlastně zaregistruje subscription v komponentách Vue? A co třeba správa stavu v aplikaci? Jak se to celé integruje s Vuex, pokud ho používám? Taky bych rád věděl, jestli existují nějaké osvědčené postupy nebo tipy pro ladění a optimalizaci výkonu při práci s GraphQL subscriptions ve Vue. Omlouvám se za množství otázek, ale opravdu bych chtěl pochopit, jak to všechno dohromady funguje a co je potřeba udělat pro úspěšnou implementaci.