Co dělat, když dostanu chybovou zprávu 'Cannot query field'?
Nedávno jsem se pustil do práce s GraphQL a narazil jsem na problém, se kterým si nevím rady. Pracoval jsem na dotazu a najednou se mi objevila chybová zpráva 'Cannot query field'. Naprosto mě to zastavilo, protože netuším, co to má znamenat. Vím, že GraphQL je hodně o struktuře a typech, ale proč se mi objevuje tahle chyba? Zkoušel jsem ověřit všechny názvy polí, co mám v dotazu, a zdá se mi, že všechno vypadá v pořádku. Mám pocit, že možná něco chybí nebo je špatně napsané. Také bych rád věděl, jestli to může být způsobeno tím, že se snažím vyžádat data z pole, které vůbec neexistuje v typu, se kterým pracuji. Může to mít něco společného s tím, jak je nastavený server nebo schéma? Co vlastně dělá GraphQL s těmi chybovými hlášeními a jak je nejlépe diagnostikovat? Pokud byste měl nějaké tipy nebo triky, jak tento problém vyřešit nebo co zkontrolovat v prvním kroku, byl bych moc vděčný. Je nějaká specifická dokumentace nebo nástroje, které mi mohou pomoci odhalit chyby v dotazech? Díky za každou radu!