Proč mi GraphQL vrací prázdný objekt místo dat?
Mám takový problém, který mě docela trápí a potřebuji radu. Pracuju na projektu, kde používám GraphQL a implementoval jsem některé dotazy, ale když se snažím získat data ze serveru, vrací mi to prázdný objekt. Nechápu, proč se to děje. Zkoušel jsem si projít serverovou část a vypadá to, že endpoint by měl fungovat správně, ale pořád výsledky neodpovídají tomu, co bych očekával. Dotaz vypadá dobře a zdá se, že je správně sestavený, protože jsem zkontroloval syntax a všechny potřebné parametry. Zajímalo by mě, jestli je možné, že server nějakým způsobem neodpovídá na konkrétní pole nebo jestli by mohlo být něco špatně v resolverech. Dále mě zajímá, jestli může hrát roli i to, jak mám nastavené oprávnění pro API – třeba jsem přehlédl něco důležitého? Vím, že GraphQL je dost flexibilní a někdy může být těžké odhalit problém jenom na základě vrácených dat. A co víc, mám pocit, že jsem už zkoušel různé varianty dotazů a stále nic. Takže bych ocenil nějaké tipy nebo rady od zkušenějších uživatelů, případně jestli se to někomu už stalo a jak to vyřešil. Díky moc za jakoukoli pomoc!